2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Yazar: sosyal hizmet | Tarih: 17 Temmuz 2024

2023-2024 akademik yılı Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesinden mezun oldu.

Cumhuriyet’in mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan törene; Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Terzi, Dekan Yardımcıları, akademisyen ve idari çalışanlar ile mezunların aileleri katıldı.

Dereceye giren öğrencilere belge ve ödülleri Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercümend ERSANLI tarafından takdim edildi. Törene bölüm öğretim elemanlarının mezun öğrencileri tebrikleri ile devam edildi.

Yeni mezun sosyal hizmet uzmanları, bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Gülsüm ÇAMUR eşliğinde meslek andını okuyarak mezuniyetlerini kutladı ve tören kep atma ritüeli ile sona erdi.