2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yazar: sosyal hizmet | Tarih: 14 Mart 2024

Sosyal Hizmet Bölümü uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin uygulama gerçekleştirdikleri kurum ve kuruluşlarda kurumsal danışmanlıklarını gerçekleştiren meslek elemanları ile 13.03.2024 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Seminer Salonunda Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı başlangıcında bölüm öğretim elemanları ve toplantıya katılım gösteren kurum danışmanlarının kendilerini ve kurumlarını tanıttıkları bir tanışma gerçekleştirildi. Prof. Dr. Gülsüm ÇAMUR’un toplantının amaç ve önemini aktaran konuşması ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercümend ERSANLI’nın hoş geldiniz konuşmasının ardından toplantı başlatıldı.

Kurumsal danışmanlar ve eğitsel danışmanların bir araya geldiği toplantıda öğrenci uygulamalarının gözden geçirilmesi, müfredat ve eğitim öğretimin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi konuları ele alındı.

Toplantı sonunda kurumsal danışmanların sosyal hizmet bölümü müfredatına yönelik görüş ve önerilerinin alınması amacıyla “Dış Paydaş Müfredat Değerlendirme Formu” ve uygulama derslerinin içeriği ve uygulanmasına yönelik görüş ve önerilerin alınması amacıyla “Dış Paydaş Uygulama Değerlendirme Anketi” katılımcılara uygulandı.

Kurumsal danışmanlara katılımlarından dolayı teşekkür edilmesiyle toplantı sonlandırıldı.