SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI

Yazar: sosyal hizmet | Tarih: 18 Eylül 2024

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü, 1. sınıf öğrencilerinin üniversiteye, fakülteye ve bölüme uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla 17 Eylül 2024 tarihinde Oryantasyon Programı düzenledi. Program Doç. Dr. Senem GÜRKAN'ın hoş geldiniz konuşması ile başlayarak bölümün misyon ve vizyonu hakkında açıklama yapılması ve Prof. Dr. Gülsüm ÇAMUR, Doç. Dr. Meltem KÖKDENER, Doç. Dr. Bilge TÜRKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Aynur ARSLAN, Öğr. Gör. Dr. Hasan ÇELİK, Arş. Gör. Fatma DİLMEN ve Arş. Gör. Merve İBRAHİMOĞLU’nun 1. Sınıf öğrencileriyle tanışmasıyla devam etti. Programın devamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Sosyal Hizmet Bölümüne dair; yasal çerçeve, akademik danışmanlık, eğitim-öğretim süreci, ders kayıtları, derslere devam esasları, dönem içi ve sonu değerlendirme, kurumsal web sayfaları ve sosyal medya hesapları, öğrenci kalite komisyonu, AVESİS, OMÜ Bilgi Paket, OMÜ Kütüphane, OMÜ PUAMER, Öğrenci Değişim Programları, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı hizmetleri, OMÜ Öğrenci toplulukları ve Sosyal Hizmet Bölümü Öğrenci Topluluğu olan ‘Etik ve Sosyal Hizmet Topluluğu’ hakkında ve Samsun’un sosyal ve kültürel imkanları hakkında 1. Sınıf öğrencilerine bilgilendirme sunumu yapıldı. Oryantasyon Programı öğrenciler ile yapılan soru cevap etkinliği ile sona erdi.